Лотерея Грін-Кард 2021. Частина 4. Заповнення анкети.

Ось як виглядає перша сторінка офіційного сайту Програми диверсифікаційних імміграційних віз. Подати анкету ви можете у період з 12:00 за Східним Літнім Часом (GMT-4) 2 жовтня 2019 року (середа) до 12:00 за Східним Стандартним Часом (GMT-5) 5 листопада 2019 року (вівторок).

Аби подати свою анкету, вам потрібно натиснути на кнопку “Begin Entry” зеленого кольору.

Після того, як ви натиснули на цю кнопку, ви потрапляєте власне на анкету.  Вам необхідно просто заповнити її. Зверніть увагу, що заповняти анкету потрібно латиницею.

Тепер детальніше про заповнення усіх пунктів.

1.Name (Ім’я). Будемо вважати, що вас звати Василенко Василь Іванович.

Last/Family Name – Ваше прізвище. Наприклад -Vasylenko

First Name – Ім’я. Напр. Vasyl

Middle Name – По-батькові. Напр. Ivanovych

2. Gender (Стать). Male – чоловік,  Female – жінка.

3. Birth Date (Дата народження)  Формат – день, місяць, рік.

4. Birth City (Місто чи село народження)  Лише назва місця народження, без зазначення району чи області. Напр., місце вашого народження – м.Кременець. Тоді вписуємо Kremenets. Якщо ви не знаєте місця свого народження, ставимо відмітку біля надпису Birth City Unknown (місце народження невідомо)

5. Country Where You Were Born(Країна, у якій народилися) – Назва країни повинна відповідати сучасній назві країни, у якій народився претендент. Для прикладу, якщо ви народились в Українській РСР, то з випадаючого списку вибираємо Ukraine.

6. Country of Eligibility for the DV Program (Країна походження для ДВ програми) Як правило, збігається з країною, у якій народились. У нашому випадку з випадаючого списку вибираємо Ukraine.

Країна походження не пов’язана з країною проживання або з національністю, якщо вона відрізняється від країни вашого народження. Якщо ви народились в країні, яка не допускається до участі у Програмі ДВ, будь-ласка, перегляньте додаткову інформацію щодо країни походження у розділі «Часті питання».

7. Passport (паспорт) Нововведення Лотереї-2021. Тепер вам необхідно внести дані свого діючого, не перетермінованого закордонного паспорту. Увага! Якщо у вас немає діючого закордонного паспорту, ви не можете бути основним аплікантом Лотереї Грін-Кард 2021 року. Ви повинні внести номер закордонного паспорта, країну, яка
видала паспорт (країна громадянства), та дату кінцевого терміну дії
дійсного, не протермінованого, закордонного паспорта основного
заявника. Ви повинні внести інформацію про закордонний паспорт,
якщо тільки ви не є особою без громадянства, громадянином країни,
яка контрольована комуністичним режимом, і ви не маєте змоги отримати паспорт від уряду цієї країни; або ж ви є особою, яка звільнена від виконання вимоги надання закордонного паспорта рішенням Секретаря з питань національної безпеки та Державного секретаря США.

8. Entrant Photograph (фото) Натиснувши на кнопку “Choose New Photo”, щоб обрати фотографію, яка попередньо повинна зберігатись на комп’ютері чи на флешці (у електронному форматі).

9. Mailing Address (поштова адреса) у форматі:

ім’я/прізвище особи, яка проживає
адреса
місто/село
район/графство/провінція/штат
поштовий індекс
країна

10. Country Where You Live Today (Країна, у якій ви мешкаєте зараз) Якщо ви зараз мешкаєте в Україні, з випадаючого списку вибираємо Ukraine.

11. Phone Number (Номер телефону)

12. E-mail Address (емейл) Введіть тут електронну адресу, до якої маєте доступ лише ви!

13. What is the highest level of education you have achieved, as of today? (Найвищий рівень освіти, який ви здобули)  (1) лише початкова освіта, (2)незакінчена середня освіта, (3) середня освіта, (4) середня спеціальна освіта, (5)незакінчена вища освіта, (6) вища освіта, (7) магістратура
(незакінчена), (8) ступінь магістра, (9) аспірантура, (10) ступінь
кандидата або доктора наук.

14. What is your current marital status? (Який ваш сімейний статус на даний час) (1) Неодружений/на, (2)одружений/на та дружина/чоловік НЕ є громадянами США і НЕ маютьстатусу постійного мешканця США (LPR), (3) одружений/на тадружина/чоловік є громадянами США або мають статус LPR, (4)розлучений/на, (5) вдівець/вдова, (6) офіційно проживаю окремо.

15. Number of Children (кількість дітей) Впишіть кількість УСІХ своїх біологічних дітей, що не досягли 21 року та є неодруженими, навіть якщо ви плануєте у разі перемоги їхати у США без них.  Якщо у вас син 16 років, та донька 22 років – у цій графі пишіть 1 (лише 1 з 2-х ваших дітей не досягла 21 року).

Далі натискаєте синю кнопку Continue знизу сторніки, та аналогічним чином заповняєте анкети свого чоловіка/дружини і дітей, що не досягли 21 року. Потім натискаєте кнопку Submit – і чекаєте, коли вас скерує на сторінку підтвердження. Не вимикайте браузер до того часу!
Коли ви побачите фінальну сторінку з кодом-підтвердження, збережіть її у комп’ютері, або принаймні запишіть номер-підтвердження(Confirmation Number). Це найважливіша інформація, яка стане ключем для перевірки статусу анкети в подальшому. Тому зробіть собі декілька дублікатів цього номеру.

Якщо у вас залишились будь-які питання щодо участі у Лотереї чи заповненні анкет, будь ласка, телефонуйте 527 з мобільного, або скористайтесь формою “Задати питання”